Etusivu >> Ajankohtaista >> Yritysten vuokranmaksujen helpottaminen poikkeustilanteen johdosta
30/03/2020 - 12:18
Yritysten vuokranmaksujen helpottaminen poikkeustilanteen johdosta
saarijarvi_keskusta.jpg
Koronavirustilanteesta johtuvasta poikkeustilasta johtuen lukuisat yritykset ovat joutuneet talousvaikeuksiin. Osa yrityksistä on joutunut sulkemaan ovensa määräysten takia tai asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Saarijärven kaupunki ja sen tytäryhtiö SSYP Kiinteistöt Oy tekevät parhaillaan päätöksiä yritysten tilojen vuokriin liittyen. SSYP Kiinteistöt Oy lähetti 25.3.2020 asiakastiedotteen vuokralaisilleen kuinka yrityksen tulee toimia, jos se on joutumassa taloudellisiin ongelmiin koronaepidemian takia. 

Vuokran maksua koskevat järjestelyt sovitaan yrityskohtaisesti, ko. yrityksen kanssa neuvottelemalla. Yritysten tilanteet vaihtelevat kovasti toimialoittain. SSYP Kiinteistöjen asiakkaat ovat pääasiassa teollista tuotantoa harjoittavia yrityksiä. Ongelmia on erityisesti kaupan ja palveluiden toimialoilla olevilla yrityksillä. Nyt tällä hetkellä neuvotellaan tarvittavista järjestelyistä aikajaksoa 1.4. - 30.6.2020 koskien.
 
Vaikean ajan jälkeen Saarijärvi tarvitsee eläviä yrityksiä enemmän kuin koskaan. Vetoamme samalla myös muihin vuokranantajiin: pidetään yritykset hengissä yhteisvoimin!
 
Lisätietoja: 
Olavi Nolte, toimitusjohtaja SSYP Kiinteistöt Oy,  044 4598 294
Maarit Tuononen, talousjohtaja, Saarijärven kaupunki, 044 4598 207

Suosittele