Home >> Asiointipiste >> Saarijarven Asiointipiste
Saarijärven Asiointipiste

Asiointi Saarijärven Asiointipisteessä

Asiointipisteen palveluneuvoja auttaa ja opastaa sinut oikean viranomaisen luo. Palveluneuvoja antaa yleisneuvontaa viranomaispalveluista sekä opastaa viranomaisten sähköisten verkkopalveluiden käytössä. Asiointipisteen palveluneuvoja hoitaa asioiden vireillepanoon ja neuvontaan liittyviä yleisiä asiakaspalvelutehtäviä, mutta päätökset tehdään kunkin viranomaisen asiantuntijavirastoissa.

Huomioithan, että Asiointipisteen palveluneuvojalla ei ole pääsyä valtion viranomaisten asiakasrekistereihin tai järjestelmiin, joten palveluneuvoja ei pääse katsomaan tai muuttamaan rekistereistä löytyviä tietojasi.

Asiointipisteestä voit hakea tiettyjen viranomaisten lomakkeita sekä täytetyt lomakkeet ja asiapaperit voi jättää Asiointipisteeseen, josta ne toimitetaan päivättyinä eteenpäin oikeille viranomaisille. Lomakkeet ja asiapaperit lähetetään eteenpäin pääsääntöisesti postitse. Asiointipiste antaa ja vastaanottaa Verohallinnon, Maistraatin, Kelan, TE-toimiston sekä Saarijärven kaupungin lomakkeita. 1.1.2020 lähtien emme ota vastaan Verohallinnon lomakkeita. Lisätietoja palveluista löydät vasemmalla olevasta valikosta.

Asiointipisteessä on käytössä asiakaspääte ja tulostin. Asiakaspäätteellä voit asioida eri viranomaisten sähköisissä palveluissa itsenäisesti tai palveluneuvojan opastuksella. Asiointipisteen tulostimen käyttö (kopiointi ja tulostus) on maksullista. Viranomaisten sähköisiin palveluihin kirjaudutaan (tunnistaudutaan) yleensä omilla verkkopankkitunnuksilla, joten Asiointipisteeseen tullessa kannattaa ottaa mukaan verkkopankkitunnukset kaiken varalta. Vaihtoehtoisesti kirjautumiseen voi myös käyttää mobiilivarmennetta tai varmennekorttia.

Etäpalvelu täydentää Asiointipisteen tarjontaa antamalla mahdollisuuden asioida viranomaisen asiantuntijan kanssa verkko- ja kuvayhteyden avulla. Etäpalvelun käyttö vaatii yleensä ajanvarauksen.

Muut Saarijärven kaupungin asiointipalvelut löydät vasemmalta valikosta.

 

 Asiointipiste, logo
    

  

Saarijärven Asiointipisteen yhteystiedot

 

Avoinna ma - pe klo 9.00 – 15.00

Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi 

(Saarijärven kaupungintalo, 1. krs, kaupungintalon aula)

Puh. 044 4598 228

asiointipiste@saarijarvi.fi