Home >> Asuminen Ja Ymparisto >> Vuokra Asuminen >> Sahkoinen Asiointi
Sähköinen asiointi

ASUNTOHAKEMUS

Ennen asukkaaksi pääsyä sinun on toimitettava meille asuntohakemus. Asuntohakemuksen voi tehdä helposti ja nopeasti tällä sähköisellä lomakkeella. Hakemus on voimassa 6 kuukautta. Muista toimittaa myös tarvittavat liitteet! Katso lisätietoja asunnon hakemiseen täältä.

 

SÄHKÖINEN ILMOITUS

Sähköistä ilmoitusta voi käyttää moneen ilmoittamiseen ja tarvittaessa mukaan voi liittää myös liitteitä. Täytä ilmoitus huolellisesti ennen sen lähettämistä. Ilmoitus saapuu asuntotoimistoon toimenpiteitä varten.

Sähköinen ilmoitus soveltuu kiireettömiin tapauksiin, kuten esim.

 • asunnon, kiinteistön tai piha-alueiden korjaukseen liittyvät ilmoitukset ja pyynnöt
 • autopaikkaan tai saunavuoroon liittyvät muutokset
 • muuttoon liittyvät ilmoitukset, asiointi ja liitteet (ladattavat ja täytettävät liitteet täältä)
  • tuloilmoitus
  • kuntokortti
  • muuttotarkastuksen tilaus
  • lähtöilmoitus
  • lähtötarkastuslomake

 

Kiireellisissä tapauksissa tulee soittaa suoraan asuntotoimistoon p. 044 4598 243 (arkisin klo 9-15) tai muina aikoina päivystysnumeroon, Saarijärvi p. 044 4598 756 ja Pylkönmäki p. 0400 660 780.

Lisätietoja kiinteistönhoidosta ja päivystyksestä täältä.

 

HÄIRIÖILMOITUS

Jos asuintalossasi esiintyy häiriöitä, täytä sähköinen häiriöilmoituslomake huolellisesti ja lähetä se. Häiriöilmoitus saapuu asuntotoimistoon toimenpiteitä varten.

 

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMISILMOITUS

Asukkaan päättäessä vuokrasuhteen, tulee asukkaan tehdä irtisanomisilmoitusilmoitus. Irtisanomisaika on ilmoituksen vastaanottokuukauden päättymisen jälkeinen seuraava täysi kuukausi.

Irtisanomisilmoituksen voi tehdä sähköisellä lomakkeella. Sähköisen irtisanomisilmoituksen tekemiseen vaaditaan kirjautuminen palveluun verkkopankkitunnuksilla.

Jos sopimuksen on allekirjoittanut kaksi osapuolta, tulee molempien jättää oma sähköinen irtisanomisilmoitus.

Täytä lomake huolellisesti ja tarkista tiedot ennen sen lähettämistä. Irtisanomisilmoitus saapuu asuntotoimistoon käsiteltäväksi. Kun ilmoitus on käsitelty, saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Huom! Kun yksi sopimuksen osapuoli jättää sähköisen irtisanomisen, on toisella osapuolella 24 tuntia aikaa jättää sähköinen irtisanomisilmoitus. Mikäli 24 tunnin aikaraja ehtii umpeutua, sähköisen irtisanomisen lähettäminen ei välttämättä enää onnistu toisen osapuolen osalta. Tässä tapauksessa suosittelemme toimittamaan toisen osapuolen irtisanomisen allekirjoitetulla irtisanomislomakkeella. Ongelmatapauksissa ota yhteys asuntotoimiston asiakaspalveluun.