Etusivu >> Kansalaisopisto
Saarijärven kansalaisopisto

 

 
Kansakoulu_on_kansalaisopiston_opetustiloja

Saarijärven kansalaisopisto tarjoaa monipuolisia koulutus- ja harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille. Valittavana on vuosittain noin 300 kurssia. Opiston toiminta-alueena on Saarijärven kaupunki ja Kannonkosken kunta. Ryhmät ovat avoimia myös muiden paikkakuntien asukkaille.

Kansalaisopiston käytössä oleva Vanha kansakoulu sijaitsee osoitteessa Karhumäentie 11. Kolmeen riviin pysäköimällä rakennuksen edustalla riittää kaikille tilaa. 

Koulukeskuksen alueella rakennetaan uutta koulu- ja kulttuurikeskusta. Jos osallistut iltaisin/viikonloppuisin kokoontuviin Koulukeskuksen ryhmiin, pysäköintiin voi käyttää Herajärven koulun ja Sivulantien välissä olevaa pysäköintialuetta ja kaupungintalon pysäköintialueen vapaita paikkoja. 

Kansalaisopiston opetusta on Koulukeskuksen Väistökoulussa ja käsityöluokissa Herajärven koulun keskustan puoleisessa päädyssä. Kansalaisopiston tietotekniikan opetus Keskuskoulun AT3-luokassa, 2. krs.

Väistökoulun sisäänkäynti

Koulukeskuksen rakennukset

 

 

Kyläkuntien opetus keskittyy mm. kyläkouluille ja kylätaloille.

Jos ilmoittaudut kurssille verkkoilmoittautumisen kautta, opetuspisteen nimeä klikkaamalla avautuu karttalinkkisivu Googlemaps-sovellukseen (toimii useimmilla selaimilla).

Kurssisuunnittelussa otetaan huomioon paikalliset toiveet.

Kannonkosken osalta kursseista voidaan tiedottaa myös Kannonkoskinen-lehdessä.

Kansalaisopistolla on myös facebook-sivu.

facebook_logo