Saarijärven kaupunginvirasto ja asiointipiste ovat suljettuna 18.3.2020 alkaen. Katso lisätietoja sivun yläreunan YHTEYSTIEDOT-kohdasta.
Ikääntyvien yliopiston luennot loppukevään 2020 aikana vain verkossa
IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTON LUENNOT JÄRJESTETÄÄN VERKOSSA KESKIVIIKKOISIN KELLO 14.00.

Lähetämme kaikille verkkoluennoille ilmoittautuneille viikoittain vaihtuvan verkkolinkin, jolla pääsee seuraamaan luentoa kesäyliopiston youtube –kanavalla reaaliaikaisesti.

Ilmoittautuminen: www.opistopalvelut.fi/saarijarvi tai puhelimitse 044 459 8254, 044 459 8456. Kurssinumero 329803. Ei kurssimaksua.

Luentojen seuraamista varten tarvitset oman tietokoneen, tabletin tai älypuheliminen, verkkoyhteyden ja sähköpostiosoitteen.

Kevään luennot:

25.3.             Miten ihminen muuttaa maapalloa, professori Janne Kotiaho JYU

1.4.               Ikäkuulo, erikoislääkäri, audiologi KSSHPi Antti Ruuskanen

8.4.               Trollit kasvimaalla ja muut digiajan ilmiöt, professori Pekka Abrahamsson JYU

15.4.             Hoidammeko liikaa vai liian vähän, emeritusprofessori Martti Kekomäki HY

22.4.             Lasinkirkas, hullunrohkea - Aila Meriluodon runoudesta, kirjailija, emeritusprofessori Panu Rajala TaY

29.4.             Hyvä, paha aggressio - vihainen nainen, psykologi Elina Reenkola

6.5.               Luonnosta hyvinvointia ja kansallispuistoista kaksinverroin, PsT Katriina Hyvönen JYU ja viestintäpäällikkö Tiina Hakkarainen Metsähallitus

Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia.

Lähetys aukeaa klo 13.30, jotta voitte rauhassa testata yhteyttä ennen varsinaista luentoa. Luento alkaa tuttuun tapaan klo 14.00.

Kirjautumista ei tarvita. Jos haluat kommentoida lähetystä tai lähettää yleisökysymyksiä, sinun tulee kirjautua Youtube –palveluun käyttäen Google-tiliä. Se on usein sähköpostiosoitteesi esim. muotoa oma.osoite@gmail.com. Kysymyksiä voi kirjoittaa koko lähetyksen ajan kommenttiruutuun.

Nyt kannattaa olla ennakkoluuloton ja ryhtyä kokeilemaan verkon kautta opiskelua, vaikka se aiemmin olisikin ollut itselle vierasta.

Saarijärven kansalaisopisto/Jyväskylän kesäyliopisto