Etusivu >> Saarijärven kansalaisopisto >> Musiikin Yksiloopetus

 

Saarijärven kaupunginvirasto ja asiointipiste ovat suljettuna 18.3.2020 alkaen. Katso lisätietoja sivun yläreunan YHTEYSTIEDOT-kohdasta.
Musiikin yksilöopetus

Jälki-ilmoittautuminen musiikin yksilöopetukseen

Musiikin yksilöopetukseen ilmoittautuminen oli keväällä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 31.7.-11.8. osoitteessa www.opistopalvelut.fi/saarijarvi

  • Saarijärven opetukseen ilmoittautuvat kurssille 110101J
  • Kannonkosken kurssin numero on 110102J

Lisätietoa Maritta Heikkurinen, 044 – 459 8770. Ilmoita instrumentti ja aika (15 min tai 30 min), toive viikonpäivästä ja kellonajasta. Vaihtoehtoina ovat yksinlaulu, piano, kitara, sähkökitara, sähköbasso, huilu, puhallinsoittimet, kantele, harmonikka, jousisoittimet ja lyömäsoittimet. Kannonkoskella vaihtoehtoina ovat yksinlaulu, piano, kitara, sähkökitara, sähköbasso ja lyömäsoittimet. Muiden edellä mainittujen instrumenttien opetus järjestetään Saarijärvellä, silloin ilmoittaudutaan Saarijärven kurssille.

Opettaja ottaa yhteyttä paikan saaneisiin ennen opetuksen alkamista. Kurssimaksut (15 min / 105 €, 30 min / 190 €). Opetusajat ovat arkipäivisin iltapäivästä iltaan, joitakin poikkeuksia voi olla opettajasta/instrumentista riippuen. Ilmoittautuminen on sitova. Yksilöopetuspaikan peruminen on maksutonta elokuun loppuun mennessä, myöhemmin perutusta paikasta veloitamme 50 % kurssimaksusta.

Musiikin yksilöopetuksen maksu oikeuttaa vähintään 22 opetuskertaan. Yksilöopetukseen osallistuvalla tulee olla oma soitin mukana tunneilla.

Musiikin yksilöopetuksen jatkaminen seuraavana lukuvuonna

Opettajasi kysyy jatkoaikeistasi kevään viimeisillä opetuskerroilla. Palauta jatkoilmoituslomake opettajallesi tai kansalaisopiston toimistoon ilmoitettuun määräaikaan mennessä.