Edut, setelit ja alennukset
Jos käytät kurssimaksun käytössä olevia etuseteleitä/alennuslomakkeita, ne tulee palauttaa kansalaisopiston opettajalle tai opiston toimistoon kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta. Kahden viikon määräajan jälkeen seteleitä otetaan vastaan vain kansalaisopiston toimistossa Saarijärvellä, mikäli kurssia ei ole ehditty laskuttaa. Laskutuksen jälkeen palautettuja setelejä emme voi ottaa huomioon.

Vuorotyöläisen harrastepassi

Jos olet vuorotyössä ja haluat osallistua ryhmiimme esim. joka toinen viikko, sinun kannattaa lunastaa vuorotyöläisen harrastepassi. Passin hinta on puolet ryhmäsi normaalista kurssimaksusta ja voit osallistua sillä puoleen ryhmän kokoontumiskerroista. Pyydä työnantajaltasi todistus vuorotyöstä. Harrastepassin voit noutaa kansalaisopiston toimistosta.

Voit ostaa harrastepassin myös useammalle kurssille. Harrastepassi on lunastettava kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta.

Välkky-etu

Monille kursseillemme jää yksittäisiä vapaita opiskelijapaikkoja, joita tarjotaan maksutta toimeentulotuen piirissä oleville kuntalaisille ja heidän alaikäisille lapsilleen. Maksuttomuus koskee Saarijärvellä ja Kannonkoskella järjestettäviä kursseja lukuun ottamatta yksilöopetusta. Maksuttomuus koskee vain varsinaista kurssimaksua, ei esimerkiksi materiaalimaksua.

Välkky-seteleitä on saatavissa Saarijärven kaupungintalon asiointipisteestä (Sivulantie 11) ja Kannonkosken kunnantalon yhteispalvelupisteestä (Järvitie 1) toimeentulotukipäätöstä ja kuvallista henkilökorttia näyttämällä. Jokaista kurssia kohden tarvitaan oma seteli. Setelimäärää/henkilö ei ole rajoitettu.

Välkky-edun vapaita kurssipaikkoja voi tiedustella kansalaisopiston toimistosta aikaisintaan kurssin alkamispäivänä. Huom. Välkky-edulla kurssille ilmoittaudutaan Saarijärvellä käymällä kansalaisopiston toimistossa ja Kannonkoskella joko käymällä koululla sijaitsevalla toimistolla tai soittamalla Kannonkosken osastonjohtajalle Anne Tuliranta-Koitelalle p. 044-4596151.
Huom. netin kautta ei voi ilmoittautua, mikäli käyttää kurssimaksuun Välkky-seteliä.

Senioreiden ja eläkeläisten opintosetelit

Eläkeläisten ja senioreiden opintosetelit on kohdistettu osaan kursseista, tällaisen kurssin kohdalla on maininta "OS". Kurssien hintaa on alennettu tai se on maksuton (esim. Eläkeläisten keskustelupiiri). 

Työttömien opintosetelit

Työttömät saavat opintosetelilomakkeita Saarijärven asiointipisteestä. Kannonkosken asukkaat voivat noutaa opintosetelin Kannonkosken kunnantalon asiointipisteestä. Opintoseteli käy mille tahansa kurssille. Setelin arvo on 40 euroa. Opintoseteli on saajalle henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Seteleitä on rajoitettu määrä

Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit

Voit maksaa kurssimaksuja Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Hyväksymme paperisten seteleiden lisäksi myös SmartumPay-maksut. (Avaa ohje allaolevasta linkistä!)

 

PAMin ja Saarijärven Seudun Sydänyhdistyksen alennussetelit

Palvelualojen ammattiliitto PAM on tehnyt kansalaisopiston kanssa sopimuksen alennusseteleiden käytöstä. PAMin alennusseteleitä on saatavilla oman alueosaston toimijoilta. Saarijärven Seudun Sydänyhdistyksen alennusseteleistä saa lisätietoa yhdistyksen jäsenkirjeestä ja yhdistyksen yhteyshenkilöiltä.

Saarijärven kaupungin TYKY-seteli

Lisätietoa saat intrasta tai kaupungin asiointipisteestä. Etu on tarkoitettu kaupungin henkilöstölle.