Home >> Saarijärven kansalaisopisto >> Tuntiopettajille
Ohjeita kansalaisopiston tuntiopettajille

Muistettavaa / tiedotettavaa:

Muistathan palauttaa toisen kahtena kappaleena saamastasi työsopimuksesta allekirjoitettuna kansalaisopiston toimistoon ennen opetuksesi alkamista. Voit palauttaa sen myös kuoressa, jossa on postimaksu valmiiksi maksettu tai pudottaa kuoren kaupungintalon pää-oven vasemmalla puolella olevaan postilaatikkoon.

Voit itse antaa kurssilaisille puhelinnumerosi, jotta he voivat ilmoittaa poissaoloistaan, myöhäisestä saapumisesta ym. Kansalaisopisto antaa heille yhteystietosi vain, jos olet antanut siihen suostumuksen.

Jos ryhmään tulee henkilö, joka ei ole ilmoittautunut ennakkoon, pyydä häntä ilmoittautumaan omatoimisesti.

Ohjeita: ilmoittautuminen

Mikäli opiskelija ilmoittaa sinulle jäävänsä kurssilta pois, muistuta häntä olemaan yhteydessä opiston toimistolle ja ilmoittamaan peruutuksen syy. Varsinkin liikuntaryhmiin voi olla tulijoita varasijoilta.

Yhteydenotot toimistoon

  • Kiireellisissä asioissa (esim. sairastuminen) soita toimistoon. Toimiston ollessa suljettuna, sairauspoissaoloissa ota yhteyttä rehtoriin, puh. 044 459 8427.
  • Älä jätä poissaoloilmoitusta vastaajaan, tekstiviestillä tai sähköpostilla!
  • Vähemmän kiireellisissä asioissa voit laittaa myös sähköpostia: kansalaisopisto (at) saarijarvi.fi
  • Katso tästä: yhteystiedot

Ovet ja avaimet

Jos sinulla on tunteja koulukeskuksessa, Kansakoululla tai Säästölässä, saat avaimen käyttöösi. Muissa tiloissa on erilaisia käytänteitä, joista sovitaan ko. ryhmän opettajan kanssa. Avaimen saat kuittausta vastaan kansalaisopiston toimistosta. Jos et pääse käymään, ole yhteydessä niin sovitaan kuinka saat avaimet.

Koulukeskuksen koulujen ulko-ovet ovat iltaisin lukossa. Sinun tulee huolehtia ovien avaamisesta oppilaillesi, oven väliin ei saa jättää kapuloita ym.

Tiedottaminen

Esiintyvien ryhmien osalta opettajan tehtävänä on huolehtia siitä, että yleisölle jaettavassa käsiohjelmassa, lehti-ilmoituksissa ja muussa tiedottamisessa mainitaan Saarijärven kansalaisopisto. Kansalaisopisto on mainittava myös siinä tapauksessa, että kyseessä on yhteistyöprojekti. Toiminnan näkyvyys on tärkeää kansalaisopistolle.

Tuntiopettajiin pidämme yhteyttä myös sähköpostin välityksellä. Pidä huoli, että olet ilmoittanut toimistolle käyttämäsi sähköpostiosoitteen.