Home >> Saarijärven kansalaisopisto >> Tuntiopettajille
Ohjeita kansalaisopiston tuntiopettajille
Opettajan oppaassa on yleisiä ohjeita laajemmin. (Linkki sivun alalaidassa Opettajanopas 2020-2021)

Muistettavaa / tiedotettavaa:

Muistathan palauttaa toisen kahtena kappaleena saamastasi työsopimuksesta allekirjoitettuna kansalaisopiston toimistoon ennen opetuksesi alkamista. Voit palauttaa sen myös kuoressa, jossa on postimaksu valmiiksi maksettu tai pudottaa kuoren kaupungintalon pää-oven vasemmalla puolella olevaan postilaatikkoon.

Voit itse antaa kurssilaisille puhelinnumerosi, jotta he voivat ilmoittaa poissaoloistaan, myöhäisestä saapumisesta ym. Kansalaisopisto antaa heille yhteystietosi vain jos siihen on suostumus.

Jos ryhmään tulee henkilö, joka ei ole ilmoittautunut ennakkoon, pyydä häntä ilmoittautumaan omatoimisesti. Ohjeita: ilmoittautuminen

Mikäli opiskelija ei jatka, hänen täytyy ilmoittaa siitä välittömästi tunnin jälkeen opettajalle tai opiston toimistolle ja ilmoittaa peruutuksen syy.  Myös myöhemmin tapahtuvista keskeytyksistä tulee ilmoittaa välittömästi - varsinkin liikuntaryhmiin voi olla tulijoita varasijoilta.

 

Yhteydenotot toimistoon

  • Kiireellisissä asioissa (esim. sairastuminen) soita toimistoon. Toimiston ollessa suljettuna, sairauspoissaoloissa ota yhteyttä rehtoriin, puh. 044 459 8427.
  • Älä jätä poissaoloilmoitusta vastaajaan, tekstiviestillä tai sähköpostilla!
  • Vähemmän kiireellisissä asioissa voit laittaa myös sähköpostia: kansalaisopisto (at) saarijarvi.fi
  • Katso tästä: yhteystiedot
  • Toimiston aukioloajat: Ajankohtaista

 

Ovet ja avaimet

Kaikki opettajat, joilla on tunteja koulukeskuksessa, Kansakoululla tai Säästölässä, saavat avaimen käyttöönsä. Muissa tiloissa on erilaisia käytänteitä, joista sovitaan ko. ryhmän opettajan kanssa. Avaimen saat kuittausta vastaan kansalaisopiston toimistosta. Jos et pääse käymään, ole yhteydessä niin sovitaan kuinka saat avaimet.

Koulukeskuksen koulujen ulko-ovet ovat iltaisin lukossa. Sinun tulee huolehtia ovien avaamisesta oppilaillesi, oven väliin ei saa jättää kapuloita ym.

 

 

Ohjeita Pandemia aikaan

Katso: Ajankohtaista 

 

Tiedottaminen

Opettajan tehtävänä on huolehtia siitä, että yleisölle jaettavassa käsiohjelmassa, lehti-ilmoituksissa ja muussa tiedottamisessa mainitaan Saarijärven kansalaisopisto. Kansalaisopisto on mainittava myös siinä tapauksessa, että kyseessä on yhteistyöprojekti. Toiminnan näkyvyys on tärkeää kansalaisopistolle.

Tuntiopettajille tiedoitamme myös sähköpostin välityksellä. Pidä huoli, että toimistolla on toiminnassa oleva sähköpostiosoitteesi.

 

Henkilökuntaedut

Henkilökuntaetuna kansalaisopiston tuntiopettaja saa osallistua maksutta yhdelle lyhytkurssille tai lukuvuoden kestävään opintoryhmään. Etu on korkeintaan 45 euroa. Saadaksesi edun, sinun tulee ilmoittaa asiasta toimistolle. Mikäli kurssi on sinulta laskutettu jo, emme voi ottaa henkilökuntaetua enää huomioon. 

 

Ohjeita ja tiedotteita

 

Henkilötietolomake

Matkalaskulomake