Etusivu >> Sinustako kesäsomettaja?

 

Saarijärven kaupunginvirasto ja asiointipiste ovat suljettuna 18.3.2020 alkaen. Katso lisätietoja sivun yläreunan YHTEYSTIEDOT-kohdasta.
25/02/2019 - 08:08
Sinustako kesäsomettaja?
kesasomettaja_uutiskuva.png
Saarijärven kaupunki etsii kesäksi kesäsomettajaa! Tarjolla on mielenkiintoinen kesätyö, jossa pääset ilmaisemaan itseäsi vapaasti. Tehtävänäsi on tuottaa kiinnostavaa sisältöä Saarijärven tapahtumista ja ihmisistä kuvin, videoin ja tekstein.

Julkaisualustana toimivat Saarijärven kaupungin some-kanavat (Facebook, Instagram, YouTube) sekä nettisivut.

Odotamme sinulta ainutlaatuisia ideoita, luovuutta, sosiaalisen median taitamista, kameran näppärää käyttöä, taitoa tuottaa 
kirjallista tekstiä sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta, meille riittää että sinulta löytyy intoa ja luovuutta tuottaa mielenkiintoista sisältöä kaupungin eri kanaviin!

Palkkaus KVTES:n mukaisesti, toimistotyöaika (36:45 h/vko), työn kesto 1 tai 2 kuukautta (kesä-heinäkuu) sopimuksen mukaan.

Miten hakea kesäsomettajaksi?

  • Täytä kesäsomettajan hakulomake ja palaute se sähköpostitse osoitteeseen ellasofia.aniranta(a)saarijarvi.fi tai postilla Saarijärven kaupunki / kesäsomettaja, Sivulantie 11 PL 13, 43100 Saarijärvi
  • Kuvaa video, jolla osoitat meille, että sinulta löytyy tarvittava osaaminen ja luovuus kesäsomettajan tehtäviin! Voit kuvata esittelyvideon itsestäsi tai jostain muusta aiheesta, jonka avulla näytät taitosi.
  • Lataa video YouTubeen ja lähetä sen linkki sähköpostitse osoitteeseen ellasofia.aniranta(a)saarijarvi.fi otsikolla "Kesäsomettaja 2019"

Kutsumme videoiden perusteella osan hakijoista haastatteluun!

Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään tästä. 

Voit lähettää hakulomakkeen sähköpostilla osoitteeseen ellasofia.aniranta(a)saarijarvi.fi tai tulostaa lomakkeen ja tuoda sen kaupungintalon postilaatikkoon. Voit myös hakea valmiiksi tulostetun lomakkeen kaupungintalon Asiointipisteestä.

Lomake on palautettava perjantaihin 12.4. mennessä.

Hakijan on oltava 17-25-vuotias saarijärveläinen opiskelija, jonka opinnot jatkuvat syksyllä 2019.

Lisätietoja antaa markkinointisihteeri Ella Sofia Aniranta, puh. 044 4598 299 ja ellasofia.aniranta(a)saarijarvi.fi

Suosittele