Home >> Kirjasto >> Kokoelmat
Kokoelmat
kirjasto käytävä
 

Laajan kirjavalikoiman lisäksi lainattavissasi on muun muassa musiikkia, elokuvia, äänikirjoja, kielikursseja ja nuotteja.

Kaikki aineisto löytyy Keski-kirjastojen yhteisestä verkkokirjastosta keski.finna.fi. Siellä voit uusia lainoja, tutustua kirjavinkkeihin, etsiä aineistoja ja tehdä varauksia. Kirjautuminen tapahtuu kirjastokortilla ja nelinumeroisella PIN-koodilla. Verkkokirjasto palvelee perheitä entistä paremmin, sillä palvelussa on mahdollista liittää vaikka molempien vanhempien omaan asiakastiliin perheenjäsenten kirjastokortit. Liittäminen asiakkaan tulee tehdä itse ja siihen tarvitaan liitettävän tilin kirjastokortin numero ja PIN-koodi.
Verkkokirjastossa voi tehdä monipuolisesti useita suosikkilistoja sekä mm. tallentaa hakuja ja asettaa uutuusvahdin. Voit myös tallentaa lainahistoriasi.
Varaaminen onnistuu suoraan hakutuloksesta ja voit omissa tiedoissa tallentaa valmiiksi ensisijaisen noutopaikan. Tämä kannattaa käydä tarkistamassa, koska oletuksena voi olla Jyväskylän pääkirjasto. Kohta löytyy kirjautumalla sisään ja menemällä oman nimen sisältävästä valikosta Omat tiedot -sivulle.
 

Lehtilukusalista löydät sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja lähiseudun paikallislehtiä.

Katso luettelo tilatuista lehdistä!

ePress-päätteeltä voit lukea kotimaiset paikallis- ja maakuntalehdet digitaalisina näköisversioina kirjaston tiloissa.