Home >> Kirjasto >> Sahkoiset Palvelut
Sähköiset palvelut
kirjasto e kirja
 

SÄHKÖISET PALVELUT

Kirjaston tarjoamien palveluiden lisäksi asiakkaiden käytössä on myös laajasti e-aineistoja, joita pääsee käyttämään mukavasti omalta kotisohvalta!

E-KIRJAT

Keski-kirjastojen e-kirjakokoelmasta lainaamiseen tarvitset Keski-kirjastokortin ja siihen kirjastosta saatavan pin-koodin. Lue lisää e-kirjoista ja e-äänikirjoista!

E-LEHDET

Keski-kirjastoilla on käytössään kolme e-lehtipalvelua, ePress, eMagz ja PressReader. Luettavanasi on tuhansia lehtiä aina paikallislehdistä Vogueen!

ROCKWAY -VERKKOKURSSIT

Opiskele soittoa, laulua ja äänittämistä kotimaisilla Rockway-verkkokursseilla! Jokainen kurssi sisältää useita video-oppitunteja jotka on toteutettu yhteistyössä huippuopettajien kanssa. Lue lisää ja katso ohje Rockway-kursseista!

NAXOS MUSIC LIBRARY

Naxos Music Library -musiikinkuuntelupalvelu sisältää yli miljoona kappaletta klassista, jazzia ja maailmanmusiikkia! Lue lisää ja katso ohje musiikkipalvelun käyttöön.

NAXOS SPOKEN WORD LIBRARY

Naxos Spoken Word Library -palvelusta löydät tuhansia e-äänikirjoja. Tarjolla on pääsiassa englanninkielisiä äänikirjoja, mutta myös jonkin verran saksan-, ranskan- ja portugalinkielistä kirjallisuutta.