Home >> Kirjasto >> Sahkoiset Palvelut
Sähköiset palvelut
kirjasto e kirja
 

SÄHKÖISET PALVELUT

Kirjaston tarjoamien palveluiden lisäksi asiakkaiden käytössä on myös laajasti sähköisiä palveluja, joita pääsee käyttämään mukavasti omalta kotisohvalta!

E-KIRJAT

Keski-kirjastojen e-kirjakokoelmasta voit lainata tällä hetkellä yli 1 300 eri julkaisua e-kirjana tai e-äänikirjana, kokoelmaa täydennetään jatkuvasti! Kirjojen lainaamiseen tarvitset Keski-kirjastokortin ja siihen kirjastosta saatavan pin-koodin. Lue lisää e-kirjoista!

E-LEHDET

Keski-kirjastoilla on käytössään kolme e-lehtipalvelua, ePress, eMagz ja PressReader. Luettavanasi on tuhansia lehtiä aina paikallislehdistä Vogueen!

ROCKWAY -VERKKOKURSSIT

Opiskele soittoa, laulua ja äänittämistä kotimaisilla Rockway-verkkokursseilla! Kirjastojen tarjoamassa valikoimassa on yli 30 kurssi alkeistasosta aina pidemmälle edistyneille harrastajillekin. Jokainen kurssi sisältää useita video-oppitunteja jotka on toteutettu yhteistyössä huippuopettajien kanssa. Lue lisää ja katso ohje Rockway-kursseista!

NAXOS MUSIC LIBRARY

Naxos Music Library -musiikinkuuntelupalvelu sisältää yli miljoona kappaletta klassista, jazzia ja maailmanmusiikkia! Lue lisää ja katso ohje musiikkipalvelun käyttöön.