Home >> Kulttuuri Ja Vapaa Aika >> Musiikkiopisto >> Oppilasvalinnat
Oppilasvalinnat

Viitasalo-opiston oppilashaku 2022  viitasalo.eepos.fi 

Viitasalo-opiston oppilaaksi voi hakea ilmoittautumalla. 

Musiikin perusopetus on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Musiikin perusopetuksessa opiskellaan jonkin soittimen soittamista ja muita musiikkiin liittyviä asioita tavoitteellisesti. Musiikin perusopetusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa (Saarijärvi, Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi ja Kyyjärvi). 

Tanssin opetusta järjestetään sekä lapsille että nuorille, ryhmiä muodostetaan ikäkausittain 4 – 18 vuotiaille. Tanssinopetusta järjestetään Saarijärvellä. 

Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset) ja tanssin opetukseen haetaan sähköisillä lomakkeilla osoitteessa viitasalo.eepos.fi 

Hakeudu oppilaaksi -> Valitse sopiva lomake (Musiikin perusopinnot tai Tanssin perusopinnot) -> Ilmoittaudu -> Täytä lomake huolellisesti ja lähetä 15.5.2022 mennessä.

Oppilasvalinnoista päätetään hakuajan jälkeen musiikkiopiston opettajienkokouksessa. Ensimmäiset oppilasvalinnat tehdään alkukesällä, oppilasvalintoja tehdään myös syyslukukauden alkaessa kevään oppilashakuun osallistuneiden hakijoiden joukosta. Hakulomakkeet ovat avoimina vielä hakuajan jälkeenkin, mutta oppilasvalinnoissa etusijalla ovat hakuaikana hakemuksensa jättäneet.
Oppilasvalinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti. 

Musiikkileikkikoulu ja soitinvalmennus 0 – 8 vuotiaille: ryhmiä perustetaan ilmoittautumisten perusteella (musiikkileikkikoulu vähintään 5 ilmoittautunutta, soitinvalmennus vähintään 3 ilmoittautunutta) kaikkiin Viitasalo-opiston toimintakuntiin. Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu 0 – 6 vuotiaille lapsille, soitinvalmennus 5 – 8 vuotiaille lapsille.

Lisätietoja puh. 044 4598432 toimisto tai 044 4598427 rehtori.