Etusivu >> Kulttuuri Ja Vapaa Aika >> Musiikkiopisto >> Oppilasvalinnat

 

Saarijärven kaupunginvirasto ja asiointipiste ovat suljettuna 18.3.2020 alkaen. Katso lisätietoja sivun yläreunan YHTEYSTIEDOT-kohdasta.
Oppilasvalinnat

Viitasalo-opiston oppilashaku on nyt avoinna musiikin ja tanssin perusopintoihin

 

Viitasalo-opiston oppilaaksi voi hakea ilmoittautumalla. Täytä hakulomake nettiosoitteessa viitasalo.eepos.fi ja sieltä Hakeudu oppilaaksi -painike. Täytä lomake huolellisesti ja lähetä 15.5.2020 mennessä.

Huom! Musiikkileikkikouluun / soitinvalmennusryhmiin ilmoittaudutaan elokuun alkupuolella Eepoksen kautta.

Musiikin perusopetus on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Musiikin perusopetuksessa opiskellaan jonkin soittimen soittamista ja muita musiikkiin liittyviä asioita tavoitteellisesti. Musiikin perusopetusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa.

Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille, Soitinvalmennus n. 5-7 vuotiaille lapsille, soitinvalmennuksessa otetaan ensi askeleita soittamisen opiskeluun ja eri soittimiin. Musiikkileikkikoulua ja soitinvalmennusta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikissa toimintakunnissa.

Tanssin opetusta järjestetään sekä lapsille että nuorille, ryhmiä muodostetaan ikäkausittain 4 – 16 vuotiaille. Tanssinopetusta järjestetään Saarijärvellä.

Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset), musiikkileikkikouluun (alle kouluikäiset) ja soitinvalmennukseen, (n. 5-7 vuotiaat) ja tanssin opetukseen haetaan ensisijaisesti sähköisillä lomakkeilla nettiosoitteessa viitasalo.eepos.fi ja sieltä Hakeudu oppilaaksi -painike.

Valitse sopiva lomake (Musiikin perusopinnot, Musiikkileikkikoulu ja soitinvalmennus tai Tanssin perusopinnot), täytä lomake huolellisesti ja lähetä.  

Oppilasvalinnoista päätetään musiikkiopiston opettajienkokouksessa. Ensimmäiset oppilasvalinnat tehdään alkukesällä, oppilasvalintoja tehdään myös syyslukukauden alkaessa kevään oppilashakuun osallistuneiden hakijoiden joukosta. Hakulomakkeet ovat avoimina vielä hakuajan jälkeenkin, mutta oppilasvalinnoissa etusijalla ovat hakuaikana hakemuksensa jättäneet.

Oppilasvalinnoista ilmoitetaan sähköpostitse hakijoille henkilökohtaisesti.

Lisätietoja puh. 044 4598432 toimisto tai 044 4598427 rehtori.