Etusivu >> Kulttuuritoiminta >> Ajankohtaista

 

Saarijärven kaupunginvirasto ja asiointipiste ovat suljettuna 18.3.2020 alkaen. Katso lisätietoja sivun yläreunan YHTEYSTIEDOT-kohdasta.
Kulttuuripalvelut
Kulttuuripalvelut palvelee kaikkia kulttuurista kiinnostuneita ja sen parissa toimivia!

Kulttuuripalvelujen tehtävänä on luoda yksilölle mahdollisuudet henkiseen kasvuun ja antaa valmiudet oman identiteetin luomiseen tarjoamalla virikkeitä ja kulttuurin tuntemusta, edistämällä kulttuurin harrastamista, taiteen tekemistä ja ohjausta koulutukseen. Kulttuuri on sekä hyvinvointipalvelu, että peruspalvelu – hyvä kulttuuritoiminta syntyy meistä.

Saarijärven kulttuuripalvelut tuottaa tapahtumia järjestöjen tuottamien tilaisuuksien lisäksi itsenäisesti tai yhteistyössä järjestöjen ja eri tahojen kanssa yhteistyössä. Kulttuuritoimi pyrkii tuomaan esiin paikallisen kulttuuriperinteen tapahtumissa ja tukee paikallisten tahojen ja taiteilijoiden tuottamia palveluja.  Hyvänä esimerkkinä toimii maakunnallinen joka keväinen kansanmusiikkitapahtuma Luomusoitto.

Kulttuuripalvelut tukee paikallisia taiteilijoita ja tapahtuman järjestäjiä myös vuokraamalla kaupungintalon vaihtuvien näyttelyjen tilaa. Seuraavan vuoden näyttelyjen haku on aina kuluvan vuoden loka-marraskuun vaihteessa. Tutustu näyttelytilan käyttöehtoihin tästä. Näyttelyaikaa voi hakea tällä lomakkeella. Vapaaksi jääneitä aikoja voi tiedustella myös hakuajan ulkopuolella. Korvaus on 25€/työviikko (ma-pe) sisältäen arvonverolisän.

 

kaupungintalon_nayttelytilaa_ev.jpg

    

Vuokrattavat tuotteet:
Kulttuuripalveluilta voi vuokrata myös vaihtokehyksiä, Saarijärven kansallispukua ja kesäkaudella penkkejä.

Myyntituotteet:
Kulttuuripalvelut myy viiden euron hintaista Mauno Oksasen "Kurttu-Manun" nuottivihkoa Sävel metsän soi.

Maksut:
Saarijärvellä maksut ovat maltillisia, koska haluamme kannustaa mahdollisimman monia osallistumaan eri tilaisuuksiin. Kulttuuritoimi järjestää myös maksuttomia tilaisuuksia.

Tilaisuuksien pääsymaksut maksetaan käteisellä. Etusetelit eivät ole käytössä.
Retkimaksut peritään laskuttamalla. Sitä varten tarvitsemme henkilötunnuksen Tietosuojaselosteemme mukaan asiakkaalta itseltä. Asiakkaalla on tuolloin oikeus kieltäytyä luovuttamasta tunnusta, jolloin hän ei voi myöskään osallistua retkeen. Retken voi perua korvauksettaa viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. 

Yhteystiedot

Kulttuuripalvelut / kaupungintalo
Sivulantie 11
PL 13
43100 Saarijärvi

Kulttuurisihteeri Eija Viitanen, p. 044 4598 291
Palvelusihteeri Satu Mäntynen, p. 044 4598 298

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@saarijarvi.fi