Etusivu >> Kulttuuritoiminta >> Tapahtumat
Tapahtumat
Saarijärven kulttuuripalvelut tuottaa tapahtumia järjestöjen tuottamien tilaisuuksien lisäksi itsenäisesti tai yhteistyössä järjestöjen ja eri tahojen kanssa yhteistyössä. Kulttuuritoimi pyrkii tuomaan esiin paikallisen kulttuuriperinteen tapahtumissa ja tukee paikallisten tahojen ja taiteilijoiden tuottamia palveluja.

Tapahtumat tuovat esille Saarijärven monipuolista kulttuuritarjontaa: teatteria, musiikkiesityksiä ja näyttelyjä. Seurantalot ja kyläkunnat järjestävät tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan samalla alueeseen tarkemmin ja alueen ihmisiin. Saarijärven kaupungin tapahtumia on koottu kaupungin tapahtumakalenteriin. Kun järjestät tapahtuman, niin muistathan katsoa kaupungin ja seurakunnan tapahtumakalenterista ettei muita tilaisuuksia ole samaan aikaan. Näin vältät päällekkäisyydet muiden tapahtumien kanssa ja takaat parhaan osallistujamäärän.

Voit ilmoittaa tapahtumasi kaupungin tapahtumakalenteriin lähettämällä tiedot sähköpostiosoitteeseen: tiedottaja@saarijarvi.fi. Muista ilmoittaa tapahtuman nimi, ikäraja, aika, tapahtumapaikan yhteystiedot ja pääsylippujen hinnat. Voit liittää mukaan myös kuvan tai tapahtumaesitteen (jpg). Tapahtumatiedot julkaistaan myös kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen facebook-sivuilla ja välitetään Keskisuomalaisen menoinfo -palstalle.

Lisätietoja:
Palvelusihteeri Satu Mäntynen p. 044 4598 298
Markkinointisihteeri Janne Heinonen p. 044 4598 299

Saarijärven kaupungintalossa järjestettävät tapahtumat:
Viitasalo-opiston ja kansalaisopiston rehtori Timo Tikka p. 044 4598 427

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@saarijarvi.fi

 

Saarijärven museon yhteystiedot, aukioloajat ja näyttelyohjelmat löytyvät museon sivuilta.

Saarijärven seurakunnan tapahtumat on kirjattu seurakunnan kotisivuille.

Pullistuksen Kisakinon elokuvatarjontaa pääset katsomaan tästä. Esitykset ovat Saarijärvi-salissa kaupungintalossa. Saarijärven Elokuvakerhon facebook-sivut kertovat tulevista elokuvista.

 

Saarijärvi-sali 001