Etusivu >> Kulttuuritoiminta >> Tapahtumat
Tapahtumat
Tapahtumat tuovat esille Saarijärven monipuolista kulttuuritarjontaa: teatteria, musiikkiesityksiä ja näyttelyjä. Seurantalot ja kyläkunnat järjestävät tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan samalla alueeseen tarkemmin ja alueen ihmisiin.

Syksyn 2019 tapahtumista löydät koosteen tästä linkistä. Lisää Saarijärven alueen tapahtumia löydät tapahtumakalenterista. Kaupunkimme tapahtumakalenteriin on myös mahdollista ilmoittaa omasta tapahtumasta esim. tämän linkin kautta. Kun järjestät tapahtuman, niin muistathan katsoa kaupungin ja seurakunnan tapahtumakalenterista ettei muita tilaisuuksia ole samaan aikaan. Näin vältät päällekkäisyydet muiden tapahtumien kanssa ja takaat parhaan osallistujamäärän. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä kulttuuritoimeen ja saat tietoa suunnitteilla olevista tapahtumista. Kulttuuritoimi auttaa myös tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa mahdollisuuksien mukaan, sekä palvelee erilaisissa kulttuuriasioissa.

Muista ilmoittaa tapahtuman nimi, ikäraja, aika, tapahtumapaikan yhteystiedot ja pääsylippujen hinnat. Voit liittää mukaan myös kuvan tai tapahtumaesitteen (jpg). Tapahtumatiedot julkaistaan kaupungin nettisivuilla tai facebookissa. Tiedot välitetään myös Keskisuomalaisen menoinfo -palstalle. Tiedot voit lähettää sähköpostissa kulttuuritoimi@saarijarvi.fi.
 

Saarijärven museon yhteystiedot, aukioloajat ja näyttelyohjelmat löytyvät museon sivuilta.

Saarijärven seurakunnan tapahtumat on kirjattu seurakunnan kotisivuille.

Pullistuksen Kisakinon elokuvatarjontaa pääset katsomaan tästä. Esitykset ovat Saarijärvi-salissa kaupungintalossa. Saarijärven Elokuvakerhon kotisivut kertovat tulevista elokuvista.

maapallopatsas.jpg

Maapallopatsas