Home >> Kulttuuritoiminta >> Tapahtumat
Tapahtumat
Saarijärven kulttuuripalvelut pyrkii tuomaan esiin paikallisen kulttuuriperinteen tapahtumissa ja tukee paikallisten tahojen ja taiteilijoiden tuottamia palveluja.

Tapahtumat tuovat esille Saarijärven monipuolista kulttuuritarjontaa: teatteria, musiikkiesityksiä ja näyttelyjä. Seurantalot ja kyläkunnat järjestävät tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan samalla alueeseen tarkemmin ja alueen ihmisiin. Saarijärven kaupungin tapahtumia on koottu kaupungin tapahtumakalenteriin. Kun järjestät tapahtuman, niin muistathan katsoa kaupungin ja seurakunnan tapahtumakalenterista ettei muita tilaisuuksia ole samaan aikaan. Näin vältät päällekkäisyydet muiden tapahtumien kanssa ja takaat parhaan osallistujamäärän.

Voit ilmoittaa tapahtumasi kaupungin tapahtumakalenteriin lähettämällä tiedot sähköpostiosoitteeseen: tiedottaja(at)saarijarvi.fi. Muista ilmoittaa tapahtuman nimi, ikäraja, aika, tapahtumapaikan yhteystiedot ja pääsylippujen hinnat. Voit liittää mukaan myös kuvan tai tapahtumaesitteen (jpg). Tapahtumatiedot julkaistaan myös kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen facebook-sivuilla ja välitetään Keskisuomalaisen menoinfo -palstalle.

 

Yhteystiedot:

Saarijärven kaupungintalon tilojen vuokraus: asiointipiste p. 044 4598 228 / asiointipiste(at)saarijarvi.fi

Konsertti- ja ohjelmatarjoukset: vesa-matti.laaksonen(at)saarijarvi.fi / p. 044 7114 649

Ilmoitukset tapahtumakalenteriin: tiedottaja(at)saarijarvi.fi

 

Tekijänoikeudet

Tapahtumia suunnitellessa on hyvä muistaa tekijänoikeudet.  Alla olevien linkkien ohella voit kysyä neuvoa myös suoraan neuvoja tekijänoikeusjärjestöiltä.

APFIexternal  (av-tuottajat): apfi.fi
Filmexexternal (näyttelijät): filmex.fi
Gramexexternal  (musiikki: esittävät taiteilijat ja äänitteiden tuottajat): gramex.fi
Kopiostoexternal (av, kirja-ala, lehdet ja kuvat; tekijänoikeudet opetuksessa): kopiosto.fi
Kuvastoexternal  (visuaalisen alan taiteilijat): kuvasto.fi
Sanastoexternal  (kirjallisuus): sanasto.fi
Teostoexternal (musiikki: säveltäjät, sanoittajat, sovittajat ja musiikin kustantajat): teosto.fi
Yleistä neuvontaa tekijänoikeudesta saa sähköpsotilla  Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksesta (TTVK): info@ttvk.fi

 

Saarijärven museon yhteystiedot, aukioloajat ja näyttelyohjelmat löytyvät museon sivuilta.

Saarijärven seurakunnan tapahtumat on kirjattu seurakunnan kotisivuille.

Pullistuksen Kisakinon elokuvatarjontaa pääset katsomaan tästä. Esitykset ovat Saarijärvi-salissa kaupungintalossa. Saarijärven Elokuvakerhon facebook-sivut kertovat tulevista elokuvista.

 

Saarijärvi-sali 001