Etusivu >> Kulttuuritoiminta >> Tiedotteet
Tiedotteet
Katso kulttuuritoimen tiedotteet ja ajankohtaiset asiat

Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä vietetään tänä vuonna teemalla Viihteen ja taiteen tiloissa. Teemavuosi tuo esille taiteen ja viihteen eri muodot, niiden tekemisen ja kokemisen sekä näihin liittyvät tilat ympäri Eurooppaa.

Kulttuuriympäristöpäivien tärkein toimintamuoto ovat eri toimijoiden järjestämät yleisötapahtumat. Tapahtumat keskittyvät koko Euroopassa loppukesään ja alkusyksyyn, Suomessa syyskuun viikolle 2.-8.9.2019. Ohjelmaa voi olla myös muina aikoina.

Menkää ilmoittamaan tapahtumanne kulttuuriympäristöpäivien kalenteriin. Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa avointen ovien päiviä, opastettuja kierroksia, näyttelyitä, konsertteja ja muita kulttuuriympäristöä ja –perintöä esitteleviä tapahtumia.

_____________________________________________________________________________________________

Tilitys kohdeapurahoista
Kulttuuritoimen kohdeapurahan  saaneiden tulee tehdä maksatusta varten selvitys apurahan käytöstä. Tämän linkin kautta pääset täyttämään tilityslomakkeen kätevästi sähköisessä muodossa. Tämän lisäksi tulee toimittaa kuitit niistä menoista, joihin avustus on myönnetty (Kaupungintalo, Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi tai postissa Saarijärven kaupunki/ Kulttuuritoimi, PL 13, 43010 Saarijärvi).

_____________________________________________________________________________________________

Näyttelyajan varaukset kaupungintalon vaihtuvien näyttelyiden tilaan.
Voit hakea vielä vuodelle 2019 näyttelyaikaa.
Maksu on 25€/viikko. Voit täyttää sähköisen lomakkeen tästä linkistä tai noutaa lomakkeen kaupungin infopisteestä.

Lisätietoja: eija.viitanen@saarijarvi.fi / p. 044 4598 291 tai satu.mantynen@saarijarvi.fi/ 044 34598 298.

 

Ilmoitathan tapahtumista ajoissa!

Julkaisemme järjestöjen ja muiden tapahtumatuottajien tapahtumatietoja kaupungin kotisivuilla ja facebookissa.
Välitämme tiedot myös Menot-palstalle Keskisuomalaiseen. Tehdään tapahtumista näkyviä. Ilmoitukseen voi laittaa myös kuvan mukaan. Hyvä tapa on antaa tilaa kaikille tilaisuuksille eli muista tarkistaa tapahtumaa suunnitellessasi ettei samaan aikaan ole muita tapahtumia.  Tapahtumat näkyvät kaupungin kotisivuilla tapahtumakalenterissa ja seurakunnan tapahtumissa. Voit ilmoittaa tapahtumat mieluiten sähköpostilla, soittamalla tai tuomalla aineistoa kulttuuri- ja vapaa-ajan toimistoon kaupungintalolle:
satu.mantynen@saarijarvi.fi p. 044 4598 298 / eija.viitanen@saarijarvi.fi p. 044 4598 291. 

Ilmoita tapahtumasi vuoden 2019 kesää koskien viikon 20 alussa, niin ne ehtivät kesälehtiin. Sen jälkeen tulleet taphtumat tulevat kaupungin kotisivuille ja Menoksi-palstalle. Ilmoitathan heinäkuun tapahtunat jo kesäkuussa lomien takia.