Etusivu >> Ilmoita yrityksesi tiedot Saarijärven vuoden 2020 matkailuoppaaseen!

 

Saarijärven kaupunginvirasto ja asiointipiste ovat suljettuna 18.3.2020 alkaen. Katso lisätietoja sivun yläreunan YHTEYSTIEDOT-kohdasta.
19/08/2019 - 09:31
Ilmoita yrityksesi tiedot Saarijärven vuoden 2020 matkailuoppaaseen!
somemainos_2020.png
Saarijärven kaupunki tarjoaa paikallisille yrittäjille mahdollisuuden ilmoittaa yrityksensä tiedot maksutta Saarijärven vuoden 2020 matkailuoppaaseen.

Ilmoitettujen palvelujen tulee olla matkailijoille suunnattuja!
Haluamme koota matkailuoppaaseen kattavasti tietoja matkailu-, majoitus-, aktiviteetti- ja ravitsemispalveluja tarjoavista yrityksistä.

Mitä yrityksen tulee tehdä päästäkseen mukaan oppaaseen?
Ilmoitusta varten yrityksen tulee toimittaa esittelyteksti sen tarjoamista palveluista sekä kuvia yrityksen tuotteista/toiminnasta. Kuvien tulee olla painokelpoisia, eli kuvan resoluution tulee olla vähintään 240 ppi, mielellään kuitenkin 300 ppi.

Milloin ja miten tiedot tulee toimittaa?
Voit ilmoittaa muuttuneet tai kokonaan uudet tiedot sunnuntaihin 1.9.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ellasofia.aniranta(a)saarijarvi.fi

Pitääkö yrityksen esittelyteksti toimittaa myös englanniksi käännettynä?
Esittelytekstiä ei tarvitse toimittaa valmiiksi käännettynä sillä Saarijärven kaupunki käännättää kaikki matkailuoppaaseen tulevat tekstit kääntäjällä.

Ovatko yrityksen tiedot jo vuoden 2019 oppaassa?
Jos yrityksesi on jo mukana Saarijärven matkailuoppaassa, tarkista yrityksesi tiedot sähköisestä esitteestä tästä linkistä, ja ilmoita mahdolliset muuttuneet tiedot ja uudet kuvat sähköpostilla ellasofia.aniranta(a)saarijarvi.fi. Jos yrityksesi tietoja ei tarvitse päivittää, ilmoitathan myös tästä!

Heräsikö sinulle kysymyksiä?
Lisätietoja matkailuoppaasta ja siihen ilmoittautumisesta antaa markkinointisihteeri Ella Sofia Aniranta sähköpostitse ellasofia.aniranta(a)saarijarvi.fi sekä puhelimitse 044 4598 299.

Saarijärven kaupunki pidättää oikeuden kuvien ja tekstien muokkaamiseen, julkaisemiseen tai julkaisematta jättämiseen sekä oppaan ulkoasuun.

Suosittele