Etusivu >> Musiikkiopisto >> Ajankohtaista
Ajankohtaista

Päivitetty 18.5.2020

Oppilashaku jatkuu: viitasalo.eepos.fi

Hakulomakkeet ovat avoinna! Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset) ja tanssin opetukseen haetaan ensisijaisesti sähköisillä lomakkeilla nettiosoitteessa viitasalo.eepos.fi ja sieltä Hakeudu oppilaaksi -painike -> valitse lomake -> Ilmoittaudu ja täytä lomake huolellisesti.  Lue oppilashausta tarkemmin kohdasta Oppilasvalinnat.                                      

Jatkamisilmoituslomake on vielä avoinna, ilmoittautudu pikaisesti lukuvuodelle 2020 - 2021 Eepoksessa omilla tunnuksilla 

Musiikin ja tanssin perusopintojen pääaineiset oppilaat tekevät jatkamisilmoituksen Eepoksen kautta: viitasalo.eepos.fi omilla tunnuksilla. Valitse joko musiikin tai tanssin jatkoilmoittautuminen ja sen jälkeen sinisellä pohjalla oleva Ilmoittaudu -painike, joka avaa halutun lomakkeen. Tee ilmoitus pikaisesti!  Musiikin perusopetuksen seuraavan lukuvuoden MuHa- ja muiden ryhmien kokoaminen siirretään nyt syyskauden alkuun, joten jatkamisilmoituksessa ilmoittaudutaan nyt vain pää- ja sivuaineopintoihin tai ilmoitetaan opintojen lopettamisesta. Tanssin opiskelijoille seuraavan vuoden ryhmä on jo valittu valmiiksi, joten ilmoituksella vain vahvistetaan valinta ja ilmoitetaan opintojen jatkamisesta tai lopettamisesta.

Soitinvalmennusryhmissä tänä lukuvuonna mukana olleet voivat hakeutua musiikin perusopintoihin täyttämällä Eepoksen musiikin perusopintojen oppilashakulomakkeen.

Täytä jatkamisilmoitus huolellisesti ja keskustele seuraavan vuoden ohjelmasta opettajasi kanssa.          

Yhteystiedot: Jatkamisilmoitusta täytettäessä Eepos ohjaa ensin tarkistamaan henkilö- ja yhteystiedot, tarkista ja korjaa muuttuneet tiedot tässä yhteydessä.

Koronavirusepidemian vaikutukset opetukseen

Koronapandemia keskeytti kaiken lähiopetuksen myös Viitasalo-opistolla 18.3.2020. Myös kaikki kevään tapahtumat, konsertit ja tanssiesitykset peruuntuivat, ja valtioneuvoston 30.3.2020 päätöksen mukaisesti keskeytys jatkuu 13.5.2020 asti, käytännössä siis koko kevätlukukauden loppuajan. Viitasalo-opiston opetus järjestetään pääosin etäopetuksena. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sitä mukaa kun tilanne kehittyy.

Viitasalo-opiston oppilaiden matka-avustukset vuodelta 2019

Matka-avustuksia voi anoa helmikuun 18. päivään mennessä. Myöhemmin tulleet hakemukset käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa.
Avustusta matkoihin voi saada oppilas, jolla on opiskeluoikeus Viitasalo-opistossa ja mikäli matka yhteen suuntaan on vähintään 30 km. Avustusta voi saada yhdestä matkasta viikossa.

Matka-avustuksista ja niiden suuruudesta päättää musiikkiopiston johtokunta hakijoiden lukumäärän ja käytettävissä olevan määrärahan perusteella. Lisätietoja ja lomakkeita saa opiston toimistosta, puh 044 4598432.

                                         

Huom. Niin oppilaiden kuin opettajienkin poissaolojen vähentämiseksi pyydämme, että mikäli oppilas on sairauden vuoksi poissa koulusta tai päivähoidosta, hän ei tulisi myöskään musiikkiopiston tunneille. Tartunnat kun leviävät läheisissä kosketuksissa ja esim. samojen soittimien välityksellä varsin helposti.