Home >> Musiikkiopisto >> Ajankohtaista
Ajankohtaista

PIANONSOITON TUNTIOPETTAJA

Haemme pianonsoitonopettajaa (päätoiminen tuntiopettaja) määräaikaiseen palvelussuhteeseen 24.10.2022 – 30.4.2023 väliselle ajalle Viitasalo-opistoon (sijaintikunta Saarijärvi), opetuspaikkoina ovat Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnat, viikkotuntimäärä on vähintään päätoimisuuden edellyttämä 16 viikkotuntia, opetustuntimäärä voi lukuvuoden aikana muuttua. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakemuksia toivomme 7.10.2022 mennessä Kuntarekry-palvelun kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/pianonsoiton-paatoiminen-tuntiope.... Toimeen valitun tulee toimittaa nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Tiedusteluihin vastaa rehtori Timo Tikka, timo.tikka(at)saarijarvi.fi, p 044 4598427.

Viitasalo-opisto on kunnallinen musiikin ja tanssi perusopetusta antava musiikkioppilaitos, toiminta-alueena ovat Saarijärven lisäksi Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnat.

 

VIITASALO-OPISTON LUKUVUODEN 2022 - 2023 ALKAMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN SOITINVALMENNUKSEEN JA MUSIIKKILEIKKIKOULUUN

Musiikin perusopetuksen opetus alkaa maanantaina 15.8.2022, kaikkien soittotuntien ajankohdat sovitaan opettajien kanssa puhelimitse ennen opetuksen alkua.

Tanssiryhmät Saarijärvellä aloittavat 15.8.2022 alkavalla viikolla, oppilaille ja huoltajille on tiedotettu ryhmien kokoontumispäivät ja -ajat.

Musiikin ja tanssin perusopetukseen voi vielä ilmoittautua täyttämällä viitasalo.eepos.fi  -osoitteessa Hakeudu oppilaaksi -valinnan kautta löytyvän ilmoittautumislomakkeen. Lukuvuoden aikana vapautuville oppilaspaikoille oppilaat otetaan ilmoittautumisten perusteella. Oppilaspaikkoja on vapaana etenkin viulunsoiton opiskeluun!

Soitinvalmennukseen ja musiikkileikkikouluun ilmoittautuminen 19.8.2022 mennessä: Täytä sähköinen lomake osoitteessa viitasalo.eepos.fi, valitse Hakeudu oppilaaksi painike, sen jälkeen Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen -lomake, täytä lomake huolellisesti, valitse sopiva ryhmä ja lähetä lomake!

Musiikkileikkikoulu- ja soitinvalmennusryhmiä pyritään perustamaan kaikkiin Viitasalo-opiston alueen kuntiin ilmoittautumisten perusteella.

Soitinvalmennusryhmät aloittavat viikolla 36 (5.9. alkavalla viikolla). Soitinvalmennus on tarkoitettu 5 - 8 vuotiaille, soitinvalmennuksessa tutustutaan musiikkiopistossa opiskeluun ja eri soittimiin sekä ryhmä- että yksilöopetustunneilla.

Musiikkileikkikouluryhmät aloittavat viikolla 36 (5.9. alkavalla viikolla). Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu 0 - 6 -vuotiaille, musiikkileikkikoulussa lauletaan, leikitään, kuunnellaan musiikkia, harrastetaan musiikkiliikuntaa ja tanssia. Ryhmät muodostetaan ikäkausittain ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Lisätietoja puh. 044 4598432 toimisto tai 044 4598427 rehtori.

www.saarijarvi.fi/musiikkiopisto