Home >> Musiikkiopisto >> Ajankohtaista
Ajankohtaista

Päivitetty 7.9.2020

Oppilashaku jatkuu: viitasalo.eepos.fi

Hakulomakkeet ovat avoinna! Oppilaaksi hakeminen: Musiikin perusopetukseen (kouluikäiset) ja tanssin opetukseen haetaan ensisijaisesti sähköisillä lomakkeilla nettiosoitteessa viitasalo.eepos.fi ja sieltä Hakeudu oppilaaksi -painike -> valitse lomake -> Ilmoittaudu ja täytä lomake huolellisesti.  Lue oppilashausta tarkemmin kohdasta Oppilasvalinnat.

Musiikkileikkikouluun mahtuu vielä!

Hakuohje: viitasalo.eepos.fi -> Hakeudu oppilaaksi -> Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen -> Ilmoittaudu -> Valitse ryhmä ja täytä lomake

Muskariryhmät Karstulassa, Saarijärvellä ja Lannevedellä ovat aloittaneet viikolla 36 (31.8. alkavalla viikolla).Opettajatilanteen vuoksi ryhmiä ei valitettavasti pystytä järjestämään Kivijärvelle ja Kyyjärvelle tänä lukuvuonna. 

Pysäytetään Korona-virus!

  • Harrastetaan terveenä. Älä tule oppitunneille jos sinulla on pieniäkään sairauden oireita. Myös opettajasi saattaa olla poissa tavallista herkemmin tästä syystä. Ole kärsivällinen, oppitunnit pyritään korvaamaan mahdollisuuksien mukaan *.
  • Jos kuulut jonkin perussairauden takia riskiryhmiin, sinun pitää itse tarkkaan harkita osallistumismahdollisuuksiasi opiston toimintaan. Tarvittaessa opetuksesi voidaan järjestää etäopetuksena, keskustele tästä opettajasi ja tarvittaessa rehtorin kanssa.
  • Pese kädet tai käytä käsihuuhdetta ennen oppituntiasi.
  • Muista turvaetäisyydet muhin oppilaisiin ja opettajaasi! Vältä suoraa koskettamista.
  • Jos aivastat tai yskit, yski tai aivasta kertakäyttönenäliinaan tai kyynärtaipeeseen, pese myös heti kätesi.
  • Odota rauhassa ennen oman oppituntisi alkua että edelliset oppilaat ovat ehtineet poistua opetustilasta.
  • Ole ajoissa paikalla että tunti pääsee alkamaan aikataulun mukaisesti. 

*Viitasalo-opiston johtokunnan päätöksen mukaisesti opettaja voi olla sairauden takia poissa kaksi kertaa lukukaudessa ennen kuin hänen on korvattava pitämättä jääviä oppitunteja tai opettajalle hankitaan sijainen.

              

                                     

Huom. Niin oppilaiden kuin opettajienkin poissaolojen vähentämiseksi pyydämme, että mikäli oppilas on sairauden vuoksi poissa koulusta tai päivähoidosta, hän ei tulisi myöskään musiikkiopiston tunneille. Tartunnat kun leviävät läheisissä kosketuksissa ja esim. samojen soittimien välityksellä varsin helposti.