Home >> Node

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuotena lapsen on osallistuttava vuoden kestävään esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan. Esiopetus on maksutonta. Lukuvuonna 2021 – 2022 esiopetukseen osallistuvat pääsääntöisesti v. 2015 syntyneet lapset.
Esiopetusta järjestetään kaikissa päiväkodeissa, myös Pilke luontopäiväkoti Solmussa.
Esiopetus alkaa maanantaina 16.8.2021 ja päättyy maanantaina 31.5.2022.

Päivitetty 8.4.2020

Varhaiskasvatusta järjestetään ajalla 14.4. - 13.5.2020 Sivulan, Lanneveden ja Pikku-Mäntylän päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa osittain. Taaperon ja Muksulan ryhmäperhepäiväkodit ovat kyseisenä aikana kiinni.
Taaperon, Suojalinnan ja Tarvaalan  lapset ja henkilökunta siirtyvät Sivulan päiväkotiin RIEMULAN ryhmään (lila).
Muksulan ja Pylkönmäen lapset ja henkilökunta siirtyvät Sivulan päiväkotiin INTOLAN ryhmään (sininen).

Päivitetty 1.4.2020

Varhaiskasvatuksen kaikki yli 300 lasta ja työntekijät lähtevät klo 9.30 Saarijärven torilta kulkueena urheilukentälle.

Lapset ovat valmistaneet teemaan liittyen Suomen lippuja. Mukaan on kutsuttu sivistyslautakunnan jäseniä sekä kaupungin johtoa.
Kulkueen reitti on Kauppakatu - Paavontie - Urheilutie - urheilukenttä. Perillä kentällä on laululeikkejä sekä Maamme-laulu.

Tervetuloa seuraamaan kulkuetta!
 

Päiväkoti on jaettu rakenteellisesti neljään moduuliin, joihin jokaiseen on sijoitettu kaksi ryhmää. Ryhmillä on käytössään yhteisiä tiloja (kuraeteinen, pienryhmähuone)  ja ne tekevät paljon yhteistyötä. Jokaisella moduulilla on oma värinsä, jotka myös helpottavat liikkumista päiväkodin sisällä.

Työryhmään kuuluivat sivistyslautakunnan puheenjohtaja Tuire Kettunen, kaupunginjohtaja Timo Rusanen, sivistysjohtaja Arja Siikström, varhaiskasvatusjohtaja Maija Jääskeläinen, lastentarhanopettaja Kati Ståhl, päivähoitaja Sari Muittari ja ryhmäperhepäivähoitaja Tuulikki Tiainen.

Nimikilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin kolme lastenkirjapakettia. Kirjapaketit voittivat

Sari Kanerva

Juho Mikkonen

Kristiina Tschokkinen-Kotanen

 

Onnea voittajille!

Tilaa syöte Saarijärvi RSS