Home >> Nuoret >> Etsiva Nuorisotyo
Etsivä nuorisotyö
Olipa asiasi pieni tai suuri, etsivät nuorisotyöntekijät ovat sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä!
polkuetsivanuorisotyo.jpg

 

 

KENELLE?

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on auttaa niitä 15-29 -vuotiaita nuoria, jotka haluavat tukea opiskeluun, ammatinvalintaan, asumiseen, vapaa-aikaan, asevelvollisuuteen tai mihin tahansa omaan elämään ja itsenäistymiseen liittyvissä asioissa. Työskentelyn tavoitteena on nuoren sosiaalinen vahvistuminen ja kiinnittyminen johonkin pitkäkestoiseen toimintaan.
 

MITEN?

Etsivät nuorisotyöntekijät voit tavata toimistolla, kotona, koululla, työpajalla tai muussa luontevassa paikassa. Työskentely voi olla esimerkiksi keskustelua, ohjausta, käytännön asioiden hoitamista yhdessä ja tutustumista eri palveluihin nuoren kanssa.
 

MISSÄ?

Etsivän nuorisotyön toimisto sijaitsee Monitoimitalolla. Etsivät nuorisotyöntekijät vierailevat pajoilla, nuorisotalolla tai kouluilla sekä erilaisissa tapahtumissa. Etsivät nuorisotyöntekijät tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla. Etsivät nuorisotyöntekijät ovat myös Facebookissa ja instagramista.

Etsivä nuorisotyöntekijä löytyy myös virtuaalisesta nuorisotilasta, jonne voi tulla juttelemaan ja pelailemaan kavereiden kanssa. Discord-palvelin on auki kellon ympäri. Nuorisotyöntekijä(t) ovat paikalla maanantaisin ja perjantaisin klo 15:00-20:00, mutta työntekijät seuraavat toimintaa myös muina päivinä. Muistathan lukea Discord-palvelimen säännöt kanavalta kirjauduttaessa. Klikkaa itsesi mukaan tästä linkistä!

KUKA VOI OTTAA YHTEYTTÄ?

Etsivään nuorisotyöntekijään voi ottaa yhteyttä nuori itse tai huoltajat ja ystävät, kun herää huoli nuoresta ja hänen hyvinvoinnistaan. Lisäksi etsivän nuorisotyöhön voi ohjautua yhteistyötahojen esimerkiksi koulun, sosiaalitoimen tai TE-toimiston kautta. Etsivä nuorisotyö perustuu aina vapaaehtoisuuteen ja tarjoaa tukea vain, jos nuori sitä itse haluaa. Meidät tavoittaa arkisin puhelimitse, sähköpostilla ja Facebookissa.
 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Sini Reiman
etsivä nuorisotyöntekijä
p. 044 4598 400
sini.reiman(at)saarijarvi.fi

Sanna Vartiainen
etsivä nuorisotyöntekijä
p. 044 4598 401
sanna.vartiainen(at)saarijarvi.fi

Atte Kotilainen
p. 044 4598 606
etsivä nuorisotyöntekijä
atte.kotilainen(at)saarijarvi.fi