Home >> Nuoret >> Nuorisotalo
Nuorisotalo
Nuorisotalo tarjoaa nuorille turvallisen ja valvotun kokoontumispaikan vapaa-ajanviettoon koulun jälkeen ja iltaisin. Sen toimintaperiaatteisiin kuuluu oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus, turvallisuus, väkivallattomuus ja ehdoton ei päihteille.

 

Saarijärven kaupungin nuorisotoimi käynnisti maaliskuussa 2020 virtuaalisen nuorisotilan, jonne voi tulla juttelemaan ja pelailemaan kavereiden kanssa. Samalla voi myös keskustella nuorisotyöntekijän kanssa. Discord-palvelin on auki kellon ympäri. Nuorisotyöntekijä(t) ovat paikalla maanantaisin ja perjantaisin klo 15:00-20:00, mutta työntekijät seuraavat toimintaa myös muina päivinä. Muistathan lukea Discord-palvelimen säännöt kanavalta kirjauduttaessa. Klikkaa itsesi mukaan tästä linkistä!

 

Nuorisotalolla voi viettää vapaa-aikaa kavereitten kanssa katselemalla TV:tä, pelailemalla eri pelejä, kahvittelemalla ja myös nettiyhteys on käytössä. Tämän lisäksi toimintaan kuuluvat myös kerhot ja retket.

Alakerrassa sijaitsevat bändikämpät, joita bändit voivat kysellä käyttöönsä treenitiloja tarvitessaan. Talolta voi myös lainata erilaisia valaistukseen, äänentoistoon, retkeilyyn ja harrastuksiin liittyviä varusteita.

Katso ajankohtaisia tiedotteita nuorisopalvelujen facebook-sivuilta!
 

NUORISOTALO AVAUTUU JÄLLEEN ELOKUUSSA!
 

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!
 

Antti Sivonen
nuoriso-ohjaaja
044 4598 750
antti.sivonen(at)saarijarvi.fi

Marko Henttinen
erityisnuoriso-ohjaaja
044 4598 740
marko.henttinen(at)saarijarvi.fi