Home >> Saarijarven Kaupungin Asiointipalvelut
Saarijärven kaupungin asiointipalvelut
Saarijärven kaupungintalolla sijaitsevasta Asiointipisteestä on saatavilla myös Saarijärven kaupungin omia palveluita.

Palveluneuvoja antaa yleisneuvontaa ja ohjausta Saarijärven kaupungin, julkisen hallinnon ja Saarijärven muihin palveluihin. Kaupungintalon aulasta sekä Asiointipisteestä löytyy erilaisia esitteitä, lomakkeita, hakemuksia ja ilmoituksia. Mikäli haluat jättää Saarijärven kaupungintalolle esitteitä tai ilmoituksia tai haet jotain tiettyä lomaketta tms., lisätietoja saat Asiointipisteen palveluneuvojalta.

Asiointipisteen yhteydessä on käytössä asiakaspääte, jota voit käyttää eri viranomaisten sähköisissä palveluissa asiointiin. Palveluneuvoja opastaa tarvittaessa sähköisten verkkopalveluiden käytössä. Asiointipisteessä on myös maksullinen kopiointi-, skannaus- ja tulostusmahdollisuus. Mikäli tulostettavia tai kopioitavia papereita on suuri määrä tai paljon erilaisia, pyydämme olemaan hyvissä ajoin yhteydessä Asiointipisteeseen.

Mikäli tarvitset tilaa juhla- tai kokouskäyttöön, Asiointipisteen kautta onnistuvat myös tilavuokraukset. Tilan voi vuokrata joko käymällä Asiointipisteessä tai soittamalla. Lisätietoja kaupungin juhla- ja kokoustiloista löytyy täältä.

Asiointipisteestä on mahdollista vuokrata kesäksi venepaikkoja sekä viljelypalstoja. Lisätietoja näistä saat klikkaamalla alla olevia linkkejä, sivut avautuvat uuteen ikkunaan.

 

Asiointipisteessä toimii myös Saarijärven kaupungin matkailuinfopiste. Neuvonnan ja esitteiden jakelun lisäksi kaupungintalon aulassa on käytettävissä kosketusnäytöllinen pääte, jolla voi tutustua Saarijärven matkailutarjontaan.

Toisena matkailuinfopisteenä Saarijärvellä toimii Saarijärven Taitokeskus (Paavontie 4), josta saa esitteiden lisäksi neuvontaa matkailuun liittyen.

 


Saarijärven Asiointipisteen yhteystiedot

 

Avoinna ma - pe klo 9.00 – 15.00

Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi 

(Saarijärven kaupungintalo, 1. krs, kaupungintalon aula)

Puh. 044 4598 228

asiointipiste@saarijarvi.fi