Etusivu >> Sivulan Paivakodin Vihkijaiset
Sivulan päiväkodin vihkijäiset
Sivulan päiväkodin vihkijäiset

 

Sivulan päiväkodissa on kaksi toimintakuukautta takana. Talo alkaa olla tuttu jo lapsille ja aikuisille. Tilat ovat osoittautuneet toimiviksi.  Päiväkodissa touhuaa yli 130 lasta, joista noin 40 varhaiskasvatuksen ammattilaista huolehtii. 

Päiväkodin vihkiäisiä vietettiin 15.2.16. Lapset esittivät kutsuvieraille laulua, soittoa ja runon. Juhlapuheen piti kansanedustaja Petri Honkonen. Hän korosti yhteistyön merkitystä. Tarvittiin eri alojen ammattilaisia, mm. suunnittelija, rakennus- ja putkimiehiä, jotta Sivulan päiväkoti valmistui. Siihen ei kukaan olisi yksin pystynyt. Kaupunginjohtaja Timo Rusanen ja Petri Honkonen leikkasivat valkoisen nauhan, kuten vihkiäisissä on tapana tehdä. Kahvittelun jälkeen vieraat kiertelivät päiväkodissa. Kansanedustaja Petri Honkonen joutui yllättäen Reppulan lasten tentattavaksi ja heillä oli hänelle muun muassa lakiehdotuksia.

Vihkiäispäivänä oli ovet avoinna ja tutustumassa kävi noin 40 kaupunkilaista. Uusi mahdollisuus tutustumiseen on lauantaina 12.3. klo 10-12.