Home >> Toihin Hoiva Alalle
Töihin hoitoalalle?

Saarijärven alueella on tarjolla työ- ja koulutuspaikkoja hoitoalasta kiinnostuneille.
 

Pitkän linjan hoitoalan ammattilainen Hilkka Kylliäinen kertoo oman elämäntarinansa, joka on vienyt hänet Helsingistä Saarijärvelle saakka. Hilkka kertoo myös omat vinkkinsä alasta kiinnostuneille nuorille.
 

Koulutusta tarjolla
 

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto järjestää hoiva-avustajan koulutuksen Saarijärvellä.

Hakuaika 18.1.-16.4.2021

Opiskelun ajankohta 11.8.2021 - 31.5.2022

Hoiva-avustaja työskentelee avustavissa asiakastyön tehtävissä, jotka liittyvät asiakkaan perustarpeista huolehtimiseen (peseytyminen, pukeutuminen, ruokailu, liikkuminen, ulkoilu ja toimintakyvyn ylläpitäminen). Hoiva-avustaja ohjaa ja avustaa asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa ja huolehtii asiakkaiden hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta. Hoiva-avustajan työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja riittävää suomen kielen osaamista.

Hoiva-avustajakoulutus muodostuu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ammatillisista tutkinnon osista kasvun ja osallisuuden edistäminen ja ikääntyvien osallisuuden edistäminen.

Hoiva-avustajakoulutuksen suorittaneet voivat työskennellä avustavissa työtehtävissä esimerkiksi ikääntyneille tarkoitetuissa palvelutaloissa, hoivakodeissa ja asumispalveluyksiköissä.

Lue lisää Poken sivuilta

Jos olet TE-toimiston asiakkaana, hae koulutukseen työvoimakoulutuksen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/697850?locations=Saarij%C3%A4rvi&&announced=0&sort=1

Pokella on tarjolla myös lähihoitajan koulutus Äänekoskella.

 

Hoitoalan työpaikkoja Saarijärvellä

 

Saarijärvellä on tarjolla monipuolisesti hoitoalan eri työtehtäviä!

Perusturvaliikelaitos Saarikan avoimet työpaikat voit tarkistaa tästä.
Katso kaikki hoitoalan avoimet työpaikat tästä.

 

Hoiva-alan yrityksiä Saarijärvellä

 

Saarikka

Attendo

Esperi Care

Sannan kotisiivous- ja apu

Humana

 

Onko tullut aika löytää elämään uusi suunta?
 

Saarijärvi on luonnonkaunis ja elinvoimainen kaupunki pohjoisessa Keski-Suomessa. Se on tunnettu kauniista luonnostaan ja luontokohteistaan, mutta myös monipuolisesta kulttuurielämästään. Saarijärvi on kaupunki, joka katsoo eteenpäin. Siitä hyvänä esimerkkinä ovat uudet asuinalueet, päiväkodit ja vuonna 2021 avautuva uusi Koulu- ja kulttuurikeskus. Kaupungissa on myös monipuoliset opiskelumahdollisuudet lukio-, ammattikoulu- ja ammattikorkeakoulukoulutuksineen. Lisäksi Saarijärvi tarjoaa arjen keskellä tilaa nauttia laadukkaasta vapaa-ajasta. Tutustu Saarijärveen ja sen mahdollisuuksiin!

Jos muuttaminen Saarijärvelle kiinnostaa ja tulee ajankohtaiseksi, voit lisäksi tutustua alla olevien linkkien kautta asumismahdollisuuksiin kaupungissamme. 

Vapaat vuokra-asunnot
Myytävät kiinteistöt ja huoneistot
Vapaat asuintontit
Etuovi
Vuokraovi

 

Tutustu Saarijärven seudun maisemiin ja aktiviteettimahdollisuuksiin alla olevan videon välityksellä.
Lisätietoja: Visit Saarijärvi