Home >> TYÖLLISYYSPALVELUT >> Kesatyo
Kesätyö

Hakuaika kaupungin kesätöihin on päättynyt. Valitettavasti emme pysty nykyisessä poikkeustilanteessa (YT-neuvottelut, rekrytointikielto ja koronavirusepidemia) palkkaamaan yhtään kesätyöntekijää kaupungille tänä kesänä. Pahoittelemme tilannetta!

Mikäli olet ruksannut hakulomakkeeseen lupasi antaa yhteystietosi yksityisille työnteettäjille, voivat kesätyöntekijöitä kaipaavat yrittäjät soitella sinulle. 

 

Tarvitsetko kesätyötä?

Saarijärven kaupungille palkataan vuosittain eri työpisteisiin kesätyöntekijöitä. Sinun on oltava saarijärveläinen 15-25 –vuotias koululainen tai opiskelija, ja opintosi on jatkuttava syksyllä. Kesätyöntekijät palkataan kesätöihin yhdeksi kuukaudeksi. KVTES:n ja työn mukaisesti työaika on joko 7 h 21 min /päivä tai 7 h 45 min/päivä ja palkka on n. 893 €/kk, sisältäen lomarahan kahdelta päivältä. Hakulomakkeen voit tulostaa hakuaikana (maalis-huhtikuussa) tältä sivulta. 

Hakuaika on päättynyt vuodelta 2020.

Kesätyöpaikoista 19 arvotaan ja valituksi voi tulla vain joka toinen vuosi, joten viime vuonna kaupungilla kesätyössä olleilla ei ole mahdollisuutta saada pestiä tänä vuonna. Työkohteita ovat keskuskeittiö, museo, puistot (ruohonleikkuu ja kitkentä), tilapalvelut (ruohonleikkuu), kierrätyskeskus, siivous sekä lasten hoito. Kesätyöpaikat arvotaan työkohteittain. Mikäli johonkin työkohteeseen ei hae kukaan, arvotaan se viimeisenä kaikkien vielä valitsematta olevien hakijoiden kesken. Valituille ilmoitetaan valinnasta kirjeitse, ja nimet julkaistaan kaupungin kotisivuilla.

Kivikaudenkylään hakeneista osa kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella. Kivikaudenkylään valitaan 4 kesätyöntekijää.

Yleistä tietoa kesätöistä:

Työsuojeluhallinto: Tietoa mm. nuoren kesätyöntekijän oikeuksista ja työajoista sekä työsopimus- ja työtodistuspohjat.

Kun koulu loppuu: Tietoa nuorille oman alan löytämisestä, koulutus- ja uravaihtoehdoista, opiskelusta ja kesätöistä.

Tutustu työelämään ja tienaa –kesätyöharjoittelusta

Yleissitovat työehtosopimukset

 

ruohonleikkuri.jpg

Päivitetty 17.4.2020