Home >> TYÖLLISYYSPALVELUT >> Kesatyo
Kesätyöt 2022
 
ruohonleikkuri.jpg

 

Yleistä tietoa kesätöistä

 

Olitpa sitten nuori etsimässä ensimmäistä työpaikkaasi tai jo vähän kokeneempi työntekijä, voit aloittaa kesätöiden etsimisen tältä sivulta. Tänäkin kesänä on tarjolla paljon erimittaisia työsuhteita monelta eri alalta.

Ennen työnhakua kannattaa tutustua alla oleviin vinkkeihin:

Vinkkejä CV:n tekemiseen

Työsuojeluhallinto: Tietoa mm. nuoren kesätyöntekijän oikeuksista ja työajoista sekä työsopimus- ja työtodistuspohjat

Yleissitovat työehtosopimukset

 

Etsi kesätöitä

 

Kesätyöpaikat TE-palvelujen sivulla

Kesätyöpaikat Duunitorin sivuilla

 

 

Saarijärven kaupungin kesätyöt

 

Saarijärven kaupungille palkataan eri työpisteisiin 37 kesätyöntekijää ajalla 6.6.-31.8.2022. Sinun on oltava saarijärveläinen 15-25 –vuotias koululainen tai opiskelija, ja opintosi on jatkuttava syksyllä. Kesätyöntekijät palkataan kesätöihin kolmeksi viikoksi. Työaika on 6 tuntia/päivä, 30 tuntia/viikko ja palkka KVTES:n ja työn mukaisesti noin 570 €, sisältäen lomakorvauksen ja lomarahan. Hakulomakkeen voit tulostaa tältä sivulta tai käydä noutamassa sen kaupungintalon aulasta. 

Kesätyöpaikat arvotaan. Työkohteita ovat keskuskeittiö, museo, puistot (ruohonleikkuu ja kitkentä), tilapalvelut (ruohonleikkuu), vapaa-aikapalvelut (ruohonleikkuu ja ulkoilualuetyöt),  kierrätyskeskus, kirjasto, siivous sekä lasten hoito. Kesätyöpaikat arvotaan työkohteittain. Mikäli johonkin työkohteeseen ei hae kukaan, arvotaan se viimeisenä kaikkien vielä valitsematta olevien hakijoiden kesken. Valituille ilmoitetaan valinnasta kirjeitse, ja nimet julkaistaan kaupungin kotisivuilla. Lisätietoja löytyy hakulomakkeelta. 

Hakemus on palautettava 8.4.2022 mennessä. 

Lisätietoja kaupungin arvottavista kesätyöpaikoista: Anu Vesisenaho p. 044 4598 247, anu.vesisenaho@saarijarvi.fi

 

Haemme myös avustavia matkailuneuvojakesätyöntekijöitä, johon on erillinen haku. Hakulomake ja ohjeet julkaistaan pian. 

 

 

Päivitetty 1.3.2022