Etusivu >> Vapaat Asuintontit
Vapaat asuintontit
Saarijärven luonnonkauniit, järvien ympäröimät maisemat tarjoavat viihtyisän asuinympäristön. Kaupungissa on monipuolisten palveluiden lisäksi hyvät harrastusmahdollisuudet. Saarijärveltä löytyy yhteensä 17 asumiseen tarkoitettua tonttialuetta, joihin unelmakodin voi rakentaa. Osa alueista sijaitsee keskustan läheisyydessä, osa järven rannalla ja osa haja-asutusalueilla.
Kotiniemi

 

Saarijärven kaupungilla on toisinaan myynnissä vanhoja kansakouluja ja muita kaupungin käyttöön tarpeettomia kiinteistöjä.

Katso tällä hetkellä kaupungilla myynnissä olevat rakennukset tästä linkistä.

OHJEITA TONTIN OSTAJALLE/VARAAJALLE 

Asumiseen kaavoitettuja tontteja on tarjolla sekä Saarijärven keskustan että Pylkönmäen kirkonkylän asemakaava-alueilla. Kaupungilla on tarjolla myös rivitalo- ja kerrostalotontteja. Vapaita rivitalotontteja on Koiralammella, Pyyhkälässä ja Sara-ahossa.

Asemakaava-alueen tonteilla on valmiudet vesi- ja viemäriliittymiin. Kaupunki ylläpitää alueen kadut ja muut yleiset alueet kuten puistot ja leikkikentät.

Saarijärven kaupungilla myynnissä oleviin tonttikohteisiin pääset tutustumaan Karttapalvelussa ja Etuovessa.

Pientalotonttien tonttiesitteet alueittain:

Kotiniemi

Tarvaalan Kotiniemessä on tarjolla kuivanmaan tonttien lisäksi vielä muutama omarantainen tontti.

Kotiniemen vapaat tontit

360° kuva Kotiniemen rannasta

 

Pyyhkälä

360° kuva Pyyhkälän kauniista männiköstä

 

Koiralampi

 

 

Autiolahti

 

 

Mustikkakorpi

 

 

Pylkönmäki

 

 

Kylät 

Saarijärven kaupungilla on tarjolla rakennuspaikkoja myös kyläkunnilla. Haja-asutusalueen rakennuspaikoilla on yleensä mahdollisuus joko kaupungin tai vesiosuuskunnan vesiliittymään. Lanneveden Myllykankaan alueella on myös viemäriverkko. Kylillä sijaitsevat rakennuspaikat on esitetty Karttapalvelussa.


Vapaista tonteista lisätietoa antavat:

Tarmo Heinänen, määnkäyttöpäällikkö, p. 044 4598 314

Niina Kemppainen, suunnittelusihteeri, p. 044 4598 406