Home >> Varhaiskasvatus Ja Koulutus >> Ammatillinen Koulutus
Ammatillinen koulutus
Saarijärvellä on mahdollista opiskella sekä ammattikorkeakoulussa että ammatillisessa oppilaitoksessa. Työelämän taitoja voi parantaa suorittamalla avoimen ammattikorkekoulun opintoja tai ammatillisen koulutuksen lisä- ja täydennyskoulutuksia.

biotalouskampus_logo.png
Tarvaalan Biotalouskampuksen koulutustarjontaan kuuluvat toisen asteen ja ammattikorkeakoulutason tutkintoihin valmistavat koulutusohjelmat sekä lyhyemmät jatko- ja täydennyskoulutukset. Biotalouskampuksella opiskelija voi joustavasti siirtyä opiskelijasta yrittäjäksi turvallisessa tuetussa ympäristössä. Koulutusta järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, POKE.

 


 

jamk.fiJyväskylän ammattikorkeakoulun biotalousinstituutti on osa JAMK -Teknologiayksikköä ja vastaa agrologi (AMK)–koulutuksesta. Opetustarjonnassa on myös agrologien tutkintokoulutusta monimuoto-opintoina sekä uutena tutkintokoulutuksena YAMK –tutkinto. Tutkintokoulutusten lisäksi JAMK tarjoaa täydennyskoulutusta lyhytkurssien ja avoimen amk:n opintojen kautta. Siirry biotalousinstituutin kotisivulle tästä linkistä.

 

 

POKE

 

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, POKE tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille lähellä kotiseutua.

Saarijärvellä voi suoritta eläintenhoidon osaamisalan, maatalousalan ja metsäalan perustutkinnot. Lisäksi on tarjolla aikuisille suunnattuja luonto- ja ympäristöalan sekä maa-ja metsätalouden koulutuksia.