Etusivu >> Vuokra Asuminen

 

Saarijärven kaupunginvirasto ja asiointipiste ovat suljettuna 18.3.2020 alkaen. Katso lisätietoja sivun yläreunan YHTEYSTIEDOT-kohdasta.
Vuokra-asuminen

 

ASUNTOTOIMISTO TIEDOTTAA:

Saarijärven kaupungin asuntotoimisto on suljettuna 18.3.2020 alkaen. Asiointi hoituu kuitenkin tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostitse. Lisätietoja täältä (päivitetty 17.3.2020). Ajankohtaisimmat Saarijärven kaupungin antamat tiedotteet löytyvät kaupungin etusivulta ajankohtaistiedotteista. Seuraa ilmoittelua.

Saarijärven kaupungin asuntotoimiston isännöitsijän tiedote: Taloyhtiössä asuminen ja koronaviruksen vaikutukset

Myös aiemmin ilmoitettu vesimittarien luenta siirretään koronaviruspandemian vuoksi. Ilmoitamme uuden ajankohdan.

 


 

Saarijärvi on luonnonkaunis, vetovoimainen ja terveen elämän kasvuympäristö – yrittämisen, osaamisen ja kulttuurin täyttämä kaupunki pohjoisessa Keski-Suomessa.

Yksi Saarijärven parhaista puolista on kaupunkimme upea keskusta, joka on rakentunut kolmen järven, Saarijärven, Lumperoisen ja Herajärven väliselle saarekkeelle. Upeiden maisemien lisäksi Saarijärvi tarjoaa asukkaillaan monipuolisesti kulttuuripalveluja sekä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia.

 

Saarijärven kaupungin vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoihin on jatkuva haku, tutustu vapaisiin asuntoihin ja vuokrakohteisiin

Autamme Sinua mielellämme löytämään kodin Saarijärveltä. Asuntotoimisto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 15.00. Muina aikoina tavoitettavissa sopimuksen mukaan.

Laaja valikoima takaa sen, että asuntotoimella on tarjota sopiva koti juuri Sinulle!