Home >> Vuokra-asuminen >> Vuokrasopimuksen Irtisanominen
Asunnon vuokrasopimuksen irtisanominen

Asukkaan päättäessä vuokrasuhteen hän täyttää kirjallisen irtisanomisilmoituksen. Irtisanomisaika on ilmoituksen vastaanottokuukauden päättymisen jälkeinen seuraava täysi kuukausi.

 

SÄHKÖINEN IRTISANOMISILMOITUS

Irtisanomisilmoituksen voi tehdä sähköisesti. Sähköisen irtisanomisilmoituksen tekemiseen vaaditaan kirjautuminen palveluun verkkopankkitunnuksilla. Täytä lomake huolellisesti ja tarkista tiedot ennen sen lähettämistä. Irtisanomisilmoitus saapuu asuntotoimistoon käsiteltäväksi. Kun ilmoitus on käsitelty, saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Huom! Jokaisen sopimuksen allekirjoittaneen tulee tehdä sähköinen irtisanominen 24 tunnin kuluessa siitä, kun yksi sopijaosapuoli on lähettänyt sähköisen irtisanomisen.

 

TULOSTETTAVA IRTISANOMISLOMAKE

Irtisanomislomakkeen voi myös tulostaa tai hakea kaupungintalon Asiointipisteestä. Täytetty ja allekirjoitettu irtisanomisilmoitus toimitetaan asuntotoimistoon joko sähköisesti osoitteeseen asuntotoimisto@saarijarvi.fi, postitse Saarijärven kaupunki, Asuntotoimi,  PL 13,  43101 Saarijärvi tai tuomalla sen asuntotoimistoon.

 

Vuokra-asunnon irtisanomisen jälkeen kannattaa tutustua poismuutto-ohjeisiin ja toimia niiden mukaan.